Magnes sjogmål

Vi har 119 gjester og ingen medlemmer på besøk.

Løype på veg

loype tjonnbakkvegen

 

Med en snøfattig vinter, så er skiløypene ennå ikke fullstendig oppkjørt. Mildvær og stormer har ødelagt mye, men heldigvis har det også komme litt snø, men veldig lite i forhold til normalen, på denne tid av året. 
Nå, søndag 16. januar,  i 9 tiden, så kjører John Løypekjører opp  løypa i Tjønnbakkvegen.  Vegene har vist seg ideelle når de store snømengdene svikter fra naturens side. Det er selvsagt lokale forskjeller. Ulvangsvegen er ennå ikke oppkjørt. 
Grunneierne har stort sett gitt sine tillatelser til skiløypene. Det er kommunen, og ikke Løypelaget, som nå administrerer dette.  Når det gjelder Tjønnbakkvegen, så har dette gitt utslag i at løypa ikke lenger kan prepareres nedenfor vegen ved Søla, men må der følge vegen.  Dette gjelder også skutertransporten, som må følge vegen i dette området.
Vi krysser fingre og håper på snart mere snø, og normale vintre fremover.

 

Løypestatus finner du til venstre (PC), skisporet logo

  

Godt Nytt år 2022

Det er nå ved årskiftet nykjørte skiløyper i Tjønnbakkvegen.  Løypene er kjørt helt inn til Spranget, men det er delvis noe grus og lite med snø på flatene innover.   Styret ønsker alle et godt nytt år! 

Vegen stenges!

Så er tiden inne til at vegen transformeres til skiløype.  Vegen stenges nå for biltrafikk, og onsdag kjører John opp skiløype både i Tjønnbakkvegen og i Furusjøvegen.
Styret i Tjønnbakkvegen takker for i år, og ønsker skifolket hjertelig velkommen til en forhåpentlig strålende vintersesong.

Kjøp boka om Tjønnbakkvegen til sterkt redusert pris her!!

 

bok
UTSALG!!  Vi selger nå til restopplaget til sterkt redusert pris, kun kr. 100.
Sikre julegavene.  "Først til mølla"!!! Kjøp boka her. 
Vi kan sende den i posten, eller du kan selv hente den på Otta.

Boka koster 100 kroner (+ porto).

 

Vinteren står for døren

2 12 2021
2 12 2021 a 2 12 2021 a 2 12 2021 a
Vegbommen er nå åpen, og kjøring skjer (som normalt) på eget ansvar.  
Vi legger ut melding her på hjemmesiden når veien stenges helt for bilkjøring. 
God tur!

Nygruset veg

Audun Hoff har nå sørget for at ikke mindre enn 422,8 tonn, dvs. 264 kubikk med grus er fordelt vegbanen. Forghåpentlig gir dette en stabil vegsåle, som kan høvles og gi en god vegstandard fremover.
sand